XI. Harangodi Gyereknap

2016.03.11 14:22

Ismételten örömmel hívjuk és várjuk egyházközségeinek fiatalabb korosztályát a részükre rendezett XI. Egyházmegyei Gyereknapra Nagykálló - Harangodra.

Időpontja: 2016. május 21. szombat.

A gyereknapon a 3-8. osztályos gyermekek vehetnek részt.

 

A találkozó programja:

 

930 Köszöntés, ráhangolódás

1000 Ki az ügyesebb? – Akadályverseny – sorverseny.

1230 Ebédidő

1300 Válassz és játssz! (Kézműves ház, táncház, állatsimogató, kenyérlángos sütés, íjászat, lovaglás (póni lovak), méta, foci, játékok

Máltai játszóház: nemezelés, fonás, agyagozás, arcfestés)

1430 „Járjuk a tábort” – A Képmás Zenekar műsora

1500  Szentmise,     eredményhirdetés

1600  Hazautazás

 

A jelentkezés módja:

Az atyák, hitoktatók – plébániai szinten – gyűjtik össze a találkozón résztvevő gyermekek névsorát, az általuk befizetett 800 Ft jelentkezési díjat, majd ezeket összesítve a kiküldött nyomtatványon, továbbítsák a következő címre: Nyíregyházi Főplébánia, Kardos György 4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 4. vagy e-mailben: kardosgy61@gmail.com. A jelentkezési díjak befizetése történhet postai úton (a befizetés célja legyen feltüntetve) vagy személyesen.

A délelőtti versenyeken szeretnénk minden gyermeket aktivizálni, ezért a jelentkezési lapokat úgy alakítottuk ki, hogy azok egyben a csapatlapok is. Kérjük, vegyék ezt figyelembe egy-egy lap kitöltésekor! A gyereknap plakátja és tudnivalói, valamint az egyéni és összesített jelentkezési lapok mintapéldánya csatolva van.

Csapatlap:Jelentkezési lap csoport.doc (46080)

Egyéni jelentkezési lap:Jelentkezési lap gyerekeknek.docx (96299)

A jelentkezés határideje:

2016. május 16. A találkozó megszervezése és biztonságos lebonyolítása miatt későbbi jelentkezéseket nem fogadunk el.

Ebédről, az uzsonnáról és az italról mindenki maga gondoskodjon. Javasoljuk az időjárásnak megfelelő sportos öltözék viselését, valamint szükség esetén esőkabátot. A szabadtéren történő helyfoglaláshoz szükség van plédekre, melyet hozzunk magunkkal. A résztvevő gyerekekért az őket kísérők (plébános, hitoktató, szülők) vállalják a felelősséget.

Az utazást a plébániák helyi szinten szervezik, ez jelentheti azt is, hogy több plébánia összefogva indít egy külön buszt. Tömegközlekedéssel a helyszín nehezen megközelíthető. Az utazással és a találkozóval kapcsolatban felmerülő kérdésekkel, nehézségekkel, bizalommal fordulhatnak Kardos György (30/ 527-3621) szervezőhöz.


Mindenkit szeretettel várnak a szervezők!