Előjelentkezés az ifjúsági világtalálkozóra (frissítve)

2016.02.21 14:11

A 2016 nyarán Krakkóban megrendezésre kerülő Ifjúsági Világtalálkozóval kapcsolatos egyházmegyei szervezésű utazás fontos tudnivalói:

Minden egyházmegye központilag meghatározott létszámmal vehet részt a találkozón, melyre az illetékes egyházmegye ifjúsági referense szervez csoportot. Egyházmegyénket 100, (18-35 év közötti) fiatal képviselheti majd. Feltétel, hogy a 2016. évben az Ifjúsági Iroda által meghatározott programok közül legalább egy eseményen részt kell vennie annak, aki jönni szeretne. Választható programok: Nagyböjti lelkigyakorlat (március 11-13. Nyírbátor), Egyházmegyei Ifjúsági Találkozó (április 2. Nyíregyháza).

A világtalálkozó időpontja előtalálkozóval együtt: 2016.07.18-31.

Költségek: 115.000 Ft/fő. Ebből az összegből azonban támogatások is lejönnek a következők szerint: 6.300 Ft-ot a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia, 35.000 Ft-ot az Egyházmegye, 36.850 Ft-ot a plébánia és 36.850 Ft-ot a résztvevő áll.

(Az ár tartalmazza: légkondicionált autóbuszos utazást; július 18-25. között Łódź városában a Chemin Neuf közösség által szervezett fesztiválon való részvételi díjat, egyetemi kollégiumi szállást és a napi 3x étkezést; július 25-31. között Krakkóban szállást (családoknál/tömegszállásra felállított sátrakban), napi 3x étkezést és a találkozó részvételi díját. Ezen felül az ár tartalmaz egy egynapos Varsó városába és egy fél napos Auschwitzba történő kirándulást.

Az ár nem tartalmazza: utasbiztosítás, melyet mindenki egyénileg köthet, valamint az esetleges belépő díjakat.)

A plébánosi támogatást mindenkinek egyénileg kell intézni a plébánosánál. Abban az esetben, ha valaki nem kapja meg ezt az összeget és szeretne jönni, ezen hányad kifizetésével tud jönni. Ez esetben 73 700 Ft-ot kell fizetnie.

Jelentkezés módja: A központi magyar jelentkezés március elején kezdődik. Egyházmegyénkben előzetes regisztrációt tartunk, melyet követően az országos listára az ifjúsági iroda írja be a fiatalokat. A lengyel regisztrációs oldalon külön nem kell jelentkezni!

Az előzetes jelentkezéskor kérjük megadnia a plébánia nevét, a jelentkező telefonszámát, email címét, póló méretét valamint személyi ig. számát, születési dátumát és 15.000 Ft előleget. A többi részletet bármikor folyamatosan be lehet fizetni, de legkésőbb március 20-ig.

Jelenleg még 5 szabad hely van az autóbuszokon.

A jelentkezéskor a beérkezési sorrendet vesszük figyelembe.

A program változtatás jogát fenntartjuk!

További információ és jelentkezés: 30/292-02-20 számon vagyifi.iroda.dnyem@gmail.com e-mailen kapható.

 

 

 

Gerhes József

ifjúsági irodavezető